МИСИЯТА

 

   Създаването на клуб VRCC Bulgaria започна във връзка с необходимостта от създаване на място, където всички членове на клуба да могат да се съберат, да обменят новини и знания за мотоциклети Honda Valkyrie. Това място е без политическа структура, където гневът не е разрешен по отношение на привържениците на мотоциклети от други марки. Ние си запазваме правото да премахнем всеки коментар, публикуван на нашата страница с обяви, който по наша преценка е недобросъвестен и неточен.

 

   Финансовото управление на клуба ще се осъществява от неговите учредители, които ще се справят с всички текущи разходи. Тe също трябва да разчит на подкрепа от спонсори и благотворителни вноски. Членството в клуба на VRCC Bulgaria може да се получи безплатно от всеки, който кара мотоциклет Honda Valkyrie, както и от редовния му пътник.

 

   Въпреки безплатното членство в клуба, учредителите си запазват правото на пълен контрол върху клуба, уеб сайта и всички дейности на организацията. С други думи, всяка жалба или предложение ще бъдат разгледани, но решението се оставя на преценката на учредителите.

 

   Няма да се състезаваме с други клубове на Valkyrie Riders. С цялото си сърце възнамеряваме да поддържаме комуникация с тях. Всички наши форуми могат да бъдат посещавани от членове на различни клубове Valkyrie Riders. Представителите на мото клубове, които не са Valkyrie Riders, също могат да изпращат своите съобщения и покани на различни събития.

 

Ние си запазваме правото да актуализираме, променяме или преразглеждаме тази мисия по всяко време.

 

Имаме големи планове за развитието на клуба VRCC Bulgaria. Ще планираме график на събития, както и клубни срещи.

 

 

 

Знаехте ли?

 

Много хора не знаят всички ползи, които могат да получат, като се присъединят към клуба на VRCC Bulgaria:

 

  • На сайта на клуба, можете бързо да купувате и продавате нова или употребявана Honda Valkyrie. Можете също така да намерите необходимите части за любимия си мотоциклет, пуснати за продажба на уебсайта.

  • Информация за правни съвети, както и получаване на отстъпки за обслужване и поддръжка, тунинг услуги, пътна помощ, отстъпки в клубове и ресторанти ще бъде публикувана на уебсайта.

  • На уебсайта на клуба можете да получите цялата необходима информация за планираните събития не само от местен, но и от глобален мащаб. По този начин всеки член на клуба може предварително да планира своя календар на събитията.

  • Галерия от снимки ви очаква на сайта ... Ще качим всички подходящи снимки които ни изпратите. Всеки може да освежи с това паметта си, наслаждавайки се на приятни спомени ...

  • Е, разбира се, нашият сайт е създаден предимно за комуникация между любителите на мотоциклетистите на Honda Valkyrie. Обсъдете последните събития, обменяйте впечатления, представете вашите предложения и пожелания за развитието на клуба, разговаряйте с членове на чуждестранни клубове Valkyrie Riders - всичко това на уебсайта VRCC Bulgaria. Чакам ви! Ще се радваме на всеки нов регистриран Валкирист.